Avui, concentració de rebuig a la sentència del tribunal Suprem contra els 6 activistes antiMAT.

Ahir, dimecres 12 de febrer, es va resoldre el recurs interposat al Tribunal Suprem davant la sentència del judici contra sis activistes anti-MAT condemnades per oposar-se a la construcció de la MAT.
Concretament, per l’acció on un activista es va enterrar en l’emplaçament de la torre 66 de la línia, el gener del 2013, al poble de Fellines.
Finalment, es mantenen les condemnes de trenta-set mesos de presó, per atemptat contra l’autoritat, coaccions i lesions i s’han de pagar 20.000 € entre penes multa i indemnitzacions. Pagament imprescindible perquè cap companya ingressi a presó. A més a més, reclamen 23.440 € de responsabilitat civil al company que es va enterrar, encara que no es pagarà, per demostrar el rebuig a la criminalització de la protesta.
Comencem una campanya de finançament, i necessitem el vostre suport per recaptar els diners necessaris per eludir la presó i fer front a la repressió contra els que defensen la terra!!Avui dijous 13 de febrer, a les 19 hores, ens concentrarem a la plaça del Vi per rebutjar la resolució del TS i comunicar el posicionament davant la condemna i l’agressió al territori ja consumada.

Aportacions solidàries es poden efectuar al c.c.

ES25 0081 7020 2600 0127 6434

Assumpte: No MAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s