dissabte dia 15 d’agost, debat a pontós sobre gestió energètica: renovables, mat, nuclears,…

L’associació assembleària Rius de Llibertat organitza un cicle de debats amb què es pretén posar sobre la taula temes quotidians per debatre’ls. Els tema de debat del proper dissabte va sobre el sistema energètic. Rius de Llibertat vol acostar el debat polític d’àmbit local i nacional a la gent dels pobles, “perquè els interessa i els afecta de forma directa i, en canvi, no tenen capacitat de decisió”.

El cicle vol omplir el buit que deixen els grans temes: “Realitzem tota mena d’actes per reivindicar la possibilitat de poder decidir el nostre futur polític, amb tot un seguit de qüestions o dubtes, sobre si llistes sí o no, si votar sí o no, si independència sí o no. Però hem oblidat el debat dels temes més importants, els quotidians.”

En el cicle, hi participen polítics i experts en cadascuna de les matèries. Hi haurà un màxim de sis ponents i els debats seran moderats per un periodista que els conduirà no més enllà de dues hores. La voluntat dels organitzadors és canviar l’opinió d’indecisos sobre la necessitat de la independència.

El debat que es farà Pontós (el dissabte, a les 19 h) es parlarà de gestió energètica;  quin model energètic tenim? per què la MAT? Qui ha decidit que calia? Una interconnexió amb Europa és necessària i beneficiosa per a Catalunya? n’hi haurà prou amb les renovables? nuclears..què en fem? quina dependència energètica tenim? podríem ser autosuficients?

El debat es farà a la Sala de Ball a les 19:00 i serà moderat per l’Anna Arqué.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s