Concentració de suport als expropiats pel tercer tram de la MAT.

cartell figueres (1)Aquesta setmana s’estan fet les expropiacions forçoses del tercer tram de la MAT. Concretament  ens els municipis de La Jonquera, Pont de Molins, Vilafant, Campmany, Biure, Llers, Cabanes, Agullana i Figueres.

La subdelegada del govern, María de los Llanos de Luna,  ha convocat el proper divendres a les 13:30h als afectats del municipi de Figueres,  al respectiu ajuntament,  per executar les actes prèvies d’ocupació.

Aquesta convocatòria va adreçada a tots aquells propietaris de finques afectades per la MAT que no han arribat a un acord amb Red Eléctrica de España, perquè aquesta empresa pugui construir la MAT en la seva finca. Recordem que aquest procediment està emparat per l’article 52 de la llei espanyola d’expropiació forçosa de 16 de desembre de 1954. L’expropiació forçosa és una institució jurídica mitjançant la qual, basant-se en una causa d’interés públic, la llei concedeix a l’administració la potestat de poder privar imperativament als particulars del dret de propietat o, en general, dels drets o interessos legítims de què són titulars, previ pagament d’una indemnització.

Amb tal motiu es convoca una concentració mitja hora abans per a mostrar la nostra inconformitat amb aquesta infraestructura totalment innecessària, que destrossa el territori, malmet la salut dels molts catalans, ens perpetua en la dependència energètica i l’estafa elèctrica i que finalment ens aboca al col.lapse.

Ens veiem aquest divendres a a les 13:00h davant l’ajuntament de Figueres, per mostrar de nou, el nostre rebuig a aquesta infraestructura de mort del gran lobbie elèctric.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s