Concentració #OligopolyOFF davant d’ENDESA. Dijous 23 de gener a les 19 h

L’escandalós augment del preu de la tarifa elèctrica s’ha afegit a la crisi econòmica i avui ja son moltes les veus que qüestionen d’una banda la manca de transparència del rebut de la llum i de l’altra l’oligopoli elèctric. 

A Catalunya ja han sorgit noves iniciatives ciutadanes com ara la Xarxa per la Sobirania Elèctrica, que s’afegeixen a d’altres experiències sorgides com ara la cooperativa SOM ENERGIA. I a nivell d’estat s’ha creat la plataforma Nuevo Modelo Energético, que advoca per un nou model energètic descentralitzat, democràtic, sostenible i transparent, és a dir, tot el contrari de l’actual model vigent. També estan sorgint respostes al fenomen de la pobresa energètica, fins i tot a nivell institucional.
 
L’oligopoli és el model de les portes giratòries, de la MAT i dels peatges a les energies renovables. L’oligopoli és el model vinculat a la corrupció i la manca de transparència, a l’ineficiència i al malbaratament energètic i degradació ambiental. L’oligopoli és l’herència del franquisme i una llosa que ens impedeix progressar i estalviar, que perpetua el canvi climàtic i que ens lliga a un risc permanent d’estafa elèctrica.
 
Per tot això, la CUP i IPS ens manifestarem el proper dijous 23 de gener a les 7 del vespre davant d”ENDESA, al carrer Santa Eugènia nº7.

Us animem a participar-hi!

No a la pujada de la tarifa elèctrica

Com arribar-hi:

Bloc d’en Jordi Navarro (CUP Girona)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s