Article El Punt “El desplegament policial, qüestionat per “excessiu””

L’advocat Benet Salellas reclama que es recorri a la mediació per evitar enfrontaments com els que es van registrar dimecres a Fellines.
Els desplegaments policials que …es van dur a terme dimecres a Fellines i ahir a Girona es van criticar en l’acte d’ahir. L’advocat Benet Salellas es va preguntar si, en un moment en què es retallen recursos en serveis bàsics com ara la sanitat i l’educació, és admissible que se’n destinin tants a l’ordre públic “per protegir els interessos de Red Eléctrica Española”. L’actitud del Mossos d’Esquadra a Fellines seria –segons el parer de l’assessor legal dels anti-MAT– un motiu per estar preocupats pels drets col·lectius i individuals, ja que va constituir una demostració que la força s’està imposant per sobre d’altres arguments. En situacions com aquella –hi va afegir Salellas– és quan caldria posar en pràctica la llei de mediació. “El nostre Parlament s’omple la boca d’aquesta nova llei, i dimecres, en què es va produir un conflicte real, va ser impossible mediar en cap moment i fins i tot es va acabar posant en risc la vida del company que estava enterrat.”
Per la seva banda, la CUP va expressar “el més profund rebuig a la forma de procedir” dels Mossos a Fellines per haver actuat “amb contundència contra els manifestants”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s