Article Diari de Girona “El consell nacional de les JERC aprova per unanimitat una resolució contra la MAT”

GIRONA | DDG Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya van celebrar ahir el seu Consell Nacional i, entre d’altres i a proposta de les JERC Comarques Gironines, van aprovar per unanimitat una resolució contra línia de Molt Alta Tensió (MAT) i contra un model energètic insostenible i basat en el benefici privat. 
Jerc va recordar que la línia de Molt Alta Tensió pretén transportar 400.000 volts a través de torres d’alta tensió de 50 a 70 metres d’alçada. La seva construcció, a càrrec de l’empresa privada Red Eléctrica Española, comporta grans impactes paisatgístics, l’augment del risc d’incendis, la disminució de la biodiversitat, danys sobre la salut de les persones que hi viuran a prop i d’altres afectacions pels territoris on passa. 
D’aquesta manera, les JERC van aprovar un “no rotund” a la MAT, donant tot el seu suport a les entitats “que dia a dia hi treballen en contra i, encoratgen a tothom a plantar cara a aquest projecte que atempta contra el territori”. Les JERC aposten per un nou model energètic, basat en les energies renovables impulsades des de les administracions públiques i les cooperatives.

No a la MAT. Defensem el Territori!

No a la MAT. Defensem el Territori!

Article Diari de Girona

Enllaç de la Notícia en el web oficial de les JERC

Anuncis

One response to “Article Diari de Girona “El consell nacional de les JERC aprova per unanimitat una resolució contra la MAT”

  1. Potser s’han equivocat de partit aquests de JERC. Últimament no he vist ni sentit cap comentari en contra de la MAT per part de ERC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s