Antoni Solà “Si es fa aquesta línia, treballarem perquè es retirin les torres el més aviat possible”

El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, aprova per una unanimitat portar la MAT als tribunals 

 El passat mes de setembre, el govern central va desestimar el recurs d’alçada contra la MAT, que havia interposat aquell mateix mes, l’Ajuntament. 

 Un cop esgotada la via administrativa, ara s’interposa recurs contenciós administratiu, davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Madrid. En el ple, l’alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, va dir que “hi ha una intenció molt clara d’anar a fer aquesta línia d’alta tensió, però, nosaltres posarem totes les traves possibles per impedir-ho, arribarem fins al final. Si es fa aquesta línia, treballarem perquè es retirin les torres el més aviat possible. Aquest no és el model energètic que cal, ni està justificat, no es tracta d’un projecte d’utilitat pública com ens volen fer creure. Han anat a executar la solució més fàcil sense tenir en compte que ens trinxen un territori molt valuós i molt estimat pels colomencs i colomenques”. Aquest línia de molt alta tensió passarà per paratges com Santa Victòria Sauleda, Sant Pere Cercada o Farners, fins arribar a Riudarenes a on hi haurà la subestació de 400 Kv.

faana-de-lajuntament_w
 

El recurs contenciós administratiu que es presenta ara és en contra de la resolució del Ministeri de Foment que va desestimar el recurs d’alçada que va presentar l’Ajuntament contra la MAT. La presentació d’aquest recurs contenciós administratiu va ser aprovada per unanimitat, amb els vots de CiU i PSC (equip de govern), ERC, Colomencs pel Canvi i PP. El representant de la CUP va excusar la seva assistència al ple. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s