Estat actual de les obres del segon tram: Bescanó – Ramis – Santa Llogaia

Octubre 2013

Està previst que abans que acabi l’any Red Eléctrica de España, hagi aixecat el 75% de les 118 torres que formen part del segon tram de la MAT, Bescanó – Ramis – Santa Llogaia d’Àlguema. Actualment, ja hi han aixecades al voltant del 15 % del total d’aquestes.

Cal dir que tant sols s’està construïnt on REE i els propietaris/es dels terrenys afectats per la línia, han arribat a acords. Podeu llegir el post sobre el paper d’Unió de Pagesos per entendre el motiu del percentatge elevat “d’entesa” entre REE i els afectats. No hi ha acord en diverses zones del traçat, ja sigui per incompliment de les distàncies de seguretat amb les quals la Generalitat es va comprometre (Acord Generalitat i ajuntaments 27/11/09), manca justificació de la infraestructura, etc.

A part del contenciós administratiu que ha interposat la Plataforma No a la MAT, hi han diversos contenciosos interposats per particulars contra aquesta infraestructura. S’espera en breu, pronunciament sobre la suspensió cautelar de les obres.

A continuació veureu algunes de les fotografies que hem fet durant les caminades en contra de la MAT, o fotografies fetes per veïns afectats que ens les fan arribar a través de les nostres xarxes socials, utilitzant el hashtag #NOALAMAT.

Si teniu fotografies ens les podeu fer arribar via correu electrònic a noalamatgirona@gmail.com o bé, via Twitter a @noalamatgironaus estarem molt agraïts.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per saber en cada moment, com està l’estat acual de les obres, entreu a: https://noalamatgirona.wordpress.com/situacio-actual/obres/

Noticia El Punt Diari a 21 d’octubre de 2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s