Crònica dels primer dies d’acampada i activitats pel cap de setmana

Des de l’acampada de defensa del territori que es va iniciar el dia 23 d’agost a Fellines (Viladasens), s’han portat a terme tot un seguit d’activitats i diferents accions amb la intenció de vertebrar una lluita contra la MAT, en un moment on ja s’han iniciat les obres del fonamentació de les torres del segon tram Bescanó – Santa Llogaia. En el transcurs d’aquests sis dies, s’han portat a terme xerrades i debats relacionats amb diferents experiències de lluita en defensa el territori, marxes i caminades de reconeixement de la zona afectada, difusió als pobles veïns i accions de bloqueig a les torres que estaven treballant.

Actualment l’acampada continua treballant per tal de fer efectiva una oposició real a les torres de la MAT. Us convidem a participar i a lluitar amb nosaltres. Diàriament estem generant propostes per tal de fer presència i aturades a les obres de la MAT repartides arreu de la zona (Tram: Bescanó – St. Llogaia i ramal de St. Coloma). Cada dia a les 7 del vespre fem assemblea per tal de coordinar les accions, activitats i per tal d’adequar l’estratègia de lluita a l’actual context.

Aquest pròxim divendres hem organitzat al campament un espai de trobada informal i lúdic, amb diferents actuacions i concerts, i  el dissabte, a Cervià de Ter s’ha organitzat una marxa popular per les zones afectades per les obres de la MAT. També està programat un dinar i una xerrada/debat que ens permeti compartir experiències de diferents lluites en defensa del territori, acompanyat d’una cantautora.

cartell MAT Cervià de ter

Contra la MAT, defensa el territori! Participa, tu també ets important!

Organitza: TORRES MÉS ALTES HAN CAIGUT

Per a mes informació visiteu https://torresmasaltashancaido.espivblogs.net/

Per posar-vos en contacte amb l’acampada escriviu aramesquemai@riseup.net

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s